Aktiviteter for børn

af alder, baggrund alder og køn

TVRZ gør gennem nærvær og sjove aktiviteter en forskel for børnene som vokser op omkring Resedavej og Lupinvej. Børnene tilbydes gode alternativer til i at sidde i en lille lejlighed, eller gå rundt og kede sig.

Frivillige fra Kirkernes Sociale Arbejder afholder i uge 27 og på lørdage/søndage i udesæsonen TVRZ arrangementer er for 8-13 årige. Der tilbydes aktiviteter som krea, bål, hoppepude, fodboldturneringer mm. TVRZ afholdes i et kvarter hvor af børnene ikke har trampolin i haven, og skuffen fyldt af krea-ting, og det gør en positiv forskel for dem at blive mødt i øjenhøjde med gode aktiviteter.

Hovedpartner / TVRZ: Tak til

Frivillig i TVRZ

Der kommer ca. 100 børn til TVRZ, og der er altid brug for flere frivillige til gøre TVRZ endnu sjovere.

Er du interesseret i at høre mere, eller være med på et frivilligteam på TVRZ, så kontakt Janni V. Lauridsen. på tlf. 9116 8017′

Som frivillig indgår du på et team, hvor I sammen  arbejder på en aktivitet. I teamet kan man også hente hjælp og sparring. Som frivillig er du med ca. 5 timer månedligt undtagen i ferier. Som udgangspunkt skal man være 16 år. Er man 15 år kan man måske komme på et team, hvis teamlederen siger god for dig og tager ansvaret for at hjælpe dig. Børn i følge med voksne ledere er altid en del af temaet.

Er du interesseret i at høre mere eller være med på et frivillig team, så kontakt Janni V. Lauridsen. på tlf. 30145366

Tak til vores støtter: