TVRZ blev en folkefest

TVRZ samlede flere end 300 mennesker. Børn forældre og endda bedsteforældre, stimlede  samme, da frivillige og Kirkernes Sociale Arbejde afholdt TVRZ i uge 26. Tre aftner med velsignet sommervejr og aktiviteter på plænerne, ved siden af testteltene på Kejlstrupvej.

I år blev det til hygge for alle

TVRZ plejer at være for de 3-12 årige, men var i år åben for at alle kunne deltage. Det gjorde at TVRZ i år var endnu bedre besøgt.

“Det er fantastisk at vi i år har kunnet invitere til aktiviteter for alle aldre. Det har været muligt, fordi 25 frivillige trofast har troppet op og lagt et kæmpe arbejde i”

Beretter KSA styregruppe medlemmet Kristian Toft Lønborg,  som er begejstret for at have været med på TVRZ sammen med sin familie hele ugen

TVRZ samlede 3 aftner i uge 26 flere 100 mennesker, børn forældre og endda bedsteforældre, som sammen med de 25 frivillige fra 5 kirker i Silkeborg holdt hvad der lignede en sommerfest på plænerne ved siden af testcentret på Kejlstrupvej

Det gode børneliv

TVRZ er med til at booste det gode børneliv for en børnegruppe, som ikke oplever ret meget i deres ferie. Mange børn fortalte, at de om dagen mest sad foran skærmen, og var meget begejstrede for at være med til TVRZ om aftenen. Frivillige fra 5 kirker deltog med visionen om dele godhed ud til børn og familier som lever under svære vilkår.

“Der er ingen tvivl om at netop børnegruppen på Resedavej og Lupinvej er i gruppen af børn, som virkelig har brug for gode oplevelser denne her sommer”

Forklarer Janni V. Lauridsen som udover at være Projektleder i Kirkernes Sociale Arbejde også har været med på TVRZ sammen med sin familie. Gennem nye undersøgelser kan vi se at corona, har medført øget mistrivsel blandt grupper af udsatte børn og unge.

Gi det videre

Man behøver ikke komme i en kirke for at være frivillig på TVRZ –  venligheden, gæstfriheden og næstekærligheden som er centralt i TVRZ, er fælles værdier for mange danskere.  Sammen øver vi os på dette i praksis, rettet mod børn og familier som trænger til opmuntring i hverdagen.

Aktiviteter, sjov og spas

Til TVRZ er der afviklet fodboldturnering, lavet snobrød, produceret i KREA, tegnet, lavet sæbebobler, sprunget vilde spring på airtrack og i highjumper og en masse andet.

Glæde, smil og taknemmelighed

Det har bragt latter, glæde og smil og man kan ikke undgå at blive smittet af de mange smil og taknemmeligheden man møder fra børnene. Der er blevet grinet, leget, kæmpet, malet og meget mere.

De mindste nød særligt ansigtsmaling hvor 2 frivillige var igang fra start til lukketid

Små glimt

Der blev også tid til små snakke og små historier i mødet med børnene og med de voksne i kvarteret som fik tilbudt en kop kaffe. TVRZ var i år en stor succes, og med tilsagn fra de mange frivillige om igen af være med, kan TVRZ vende tilbage i sensommeren på lørdage og søndage.

Tak til alle de fantastiske frivillige, for arrangement, smil og godt humør – Vi ses igen den 15 august kl.11 til en ny omgang TVRZ

TAK til Constructa – Erhvervssponsor på TVRZ for at støtte – det gode børneliv for alle børn i Silkeborg

Tak til Idræt om dagen for at støtte med 3010 kr. til TVRZ

Tak til  Blå Kors Danmark – som dækkede udgifter til High Jump. En stor oplevelse for børnene.

Tak til – Xl byg Gjern for Kul

Tak til Fakta for sæbebobler

Tak til – Lemming IF for lån af Airtrack

Vær med

Læs mere om TVRZ 

Tak til vores støtter: