Rekordhøj deltagelse til TVRZ

TVRZ tiltrak i 2002 mellem 100 -300 børn pr. gang. Med god frivillig støtte og støtte fra bl.a. Blå Kors Danmark og Danske bank fonden, har der i 2022 været økonomi til forestillinger og ekstraordinære aktiviteter.

TVRZ på ferie

Teamet bag TVRZ, går indtil Marts i vinterhi. Janni som er en af lederne bag TVRZ fortæller, at det både er med glæde og vemod, at der går 5 måneder til der er TVRZ igen. Janni udgør sammen med sin familie og et par andre familier, det faste team bag TVRZ.

 

“Selvom det kan være lidt presset at rykke 10 årlige dage ud af familiekalenderen til TVRZ, så lønner det sig med de gode relationer, vi har fået. Vi oplever blandt andet at mange børn vil hjælpe til, når vi kommer og være med som frivillige, ligesom vores egne børn” 

Fortæller Janni

Vinter er forberedelses tid

Vinteren skal bruges til at søge midler til næste års TVRZ aktiviteter og til udvikling.  I TVRZ har man et ønske om i samarbejde med “Den sociale Helhedsplan” og en fond om; at kunne bruge mere tid på at inkluderer frivillige junior fra området. Man ønsker at inkludere flere af børnene, så de får ejerskab for TVRZ og bl.a. kan bære den gode stemning fra TVRZ ud i kvarteret på hverdage.

Nye undersøgelser fra VIVE viser, at borgere med enden etnisk baggrund ikke er så arrangerede i frivillighed, som etniske danskere og så har de generelt ikke så meget tillid til andre mennesker. Måske naturligt da en del af dem har oplevet krig. Vi tror, vi med TVRZ kan være med til at rykke noget ved de statistikker i området. Til TVRZ starter det med børnene.

 

GÅ TIL NYT

Tak til vores støtter: