Radio Silkeborg og KSA samarbejder om julegaver til trængte familier

Under overskriften »Silkeborgs bedste jul« lancerer Radio Silkeborg en kampagne, der gør det muligt for Silkeborg borgere at donere julegaver til trængte familier i Silkeborg

SILKEBORGS BEDSTE JUL
Sidste år samlede man mere end 200 julegaver ind til trængte familier i Silkeborg

Sådan fungerer det
Fra d. 29/11 til d. 17/12 kan du donere en julegave for 100 kr i udvalgte af byens butikker til en familie, som har brug for den. Man tager løbende status på hvor mange pakker, der er samlet sammen. Herefter samarbejder Riverboat Jazz Festival og Kirkernes Sociale Arbejde Silkeborg, om at udlevere pakkerne til familierne i Silkeborg lige op til jul.

Du kan donere en julegave hos:
t.i.n.g., Evald Brasserie & Cafe, Holgers Kro Silkeborg, BABBA Silkeborg, Kære Børn Silkeborg, Young Ones Silkeborg, YoungAvenue.dk, FEMILET, Nora Mø, Boemo, Noa Noa Silkeborg, Buksecompagniet, Mørup Ure – Guld Silkeborg, Marcus Silkeborg, Louis Nielsen, CHANGE Lingerie Danmark, Wunderwear Silkeborg, KIDS Coolshop Silkeborg, Silkeborg Bog & idé, The Body Shop, Lykke Sko, YouSee, Selected Silkeborg.

____________________________________________
Initiativet er skabt af Radio Silkeborg og er i samarbejde med Midtjyllands Avis, Riverboat Jazz Festival og Kirkernes Sociale Arbejde.
Julegaverne kan købes for 100 kr og købes i overstående butikker i Silkeborg.

Silkeborgs Bedste Jul kører fra d. 29/11-2021 til og med d. 17/12-2021Kampagnen kommer til at køre i november og december og gaverne indsamles i samarbejde med butikker i Silkeborg. KSA hjælper med at finde familier, hvor julegaverne bringer størst glæde og riverboat stiller frivillige til rådighed, for at hjælpe med udbringningen.

KSA vil i samarbejde med egne indsatser og fællesskaber i kirkerne, finde de helt rigtig familier til at modtage julegaverne.

Vi glæder os til samarbejdet.

Tak til vores støtter: