Maria tv. og Frands th.

Nyt fra Maddeling

Velkommen til Maria K. Laustensen tv. på billedet. Maria er ansat som ny koordinator på Maddeling. Maria kommer i Borgerkirken er udannet sygeplejerske ned fokus på psykiatri og har en PB i ernæring og sundhed. Hun bor i Silkeborg med sin mand og to børn.

Frands er fortsat med i Maddeling og repræsenterer Maddeling overfor sportsklubberne og restauratørerne, som er vores samarbejdspartnere.

Derudover samarbejder vi med kommunen som skaber kontakten til borgerne, for hvem både maden og besøget af den frivillige er en stor opmuntring i en svær hverdag.

Møde på Jyske Park

Maria og Frands mødtes for nyligt med SIF og kunne lykønske dem med oprykningen. En glædelig nyhed for både tilhængere af byens hold SIF, men også for de borgere vi bringer mad. Forventelig betyder oprykningen flere publikum og sponsorer på lægterne og mere overskuds mad – win win

Frands og Maria er glade for at Maddeling igen kører for fuld styrke og at de frivillige fra kirkerne har været klar til, at genoptage det vigtige arbejde med at bringe mad ud.

Nye teams

Der har været lidt udskiftning i Maddeling, bl.a. har vi fået nye teamledere for Oasekirkens unge, og er glade for at byde velkommen til Sofie Dahl Rabjerg og Jakob Kristensen.

Tak til vores støtter: