Samarbejde om Julehjælp til familier

Julen står snart for døren, og selvom julen er hjerternes

fest, er julen for nogle også forbundet med bekymringer. Silkeborg Oasekirke har i mange år været med til at tænde lys i mørket, ved at hjælpe trængte familier med julemad. Der bliver igen i år uddelt julepakker til økonomiske udsatte familier i Silkeborg Kommune. I pakken er der alt, man skal bruge til at lave et lækkert julemåltid.

Vi hjælpes om at formidle kontakt

Som noget nyt i år vil vi spørge jer frivillige om at formidle info om julehjælp, til de familier I kender i målgruppen. Det er i år muligt at udbringe julepakken til den familie, man hjælper med at søge om julehjælp.

Vi tænker det kan være meget meningsfuldt at man som frivillig, kan være med til formidle hjælp til familier på denne konkrete måde.

Sådan hjælper du som frivillig

I perioden 10. – 30 november kan du hjælpe en familie i  målgruppen, med at udfylde onlineansøgningen på www.silkeborgoasekirke.dk

Har du hjulpet nogen med ansøgningen og vil bringe hjælpen ud til dem, så send en mail med dit eget navn tlf. nummer, og navn på din kontakt til Janni V. Lauridsen. via jvl@blaakors.dk.  

Deadline for dette er 01. december. Så kontakter vi dig hvis, familien er blevet godkendt til julehjælp.

Giv en julegave til et bysbarn

Vi ønsker på tværs af kirkerne at samle gaver ind til byens børn, i de familier der tildeles julehjælp via vores samarbejdskirker. En konkret mulighed for at glæde en anden familie til jul, som giver anledning til en god snak i hjemmet om Gud, Gaver og Gavmildhed. Vil din menighed, være med til at indsamle og give gaver til udsatte børn i byen, så kontakt Janni V. Lauridsen. på jvl@blaakors.dk eller tlf. 9116 8017. Vil du som enkelt person være med, er det muligt at indlevere gaver i dagtimerne i receptionen på Blå Kors Administrations kontoret Suensonsvej 1 fra den 14-18 dec. Husk af skrive køn og alder på.

Den gode erfaring fra sidste år baner vej for nyt samarbejde

I Søhøjlandets Kirke samlede man sidste år mange gaver ind, som bragte stor glæde i julepakkerne. hvor børnene lagde gaverne under et træ i kirken til en udvalgte gudstjenester.

Fra Søhøjlandets indsamling 2019

Konkret forgår det sådan at man får uddelt gavemærker, svarende til det antal pakker man forventer at kunne indsamle. På det enkelte mærke kan man se alder og køn på det barn man skal købe en gave til.

Vi samler ind til børn fra 0 – 12 år. Gavernes værdi bør ligge mellem 50 -100 kroner.

Indsamlede gaver skal, efter aftale med Janni, afleveres enten i Silkeborg frikirke eller Silkeborg Oasekirke senest den 17. december.

Støt julehjælpen.

Vil du støtte Julehjælps indsamlingen til de godt 300 familier, kan du

mobilepay penge til 30319 og mærke det ’Jul’

Tak til vores støtter: