Hjælp til Jul

Kender du nogen som har du brug for julehjælp?

Det forudses at flere familier end tidligere, ikke har råd til det ekstra julemaden og gaven til børnene koster, blandt andet på af grund af inflation.

Bor man i Silkeborg kommune kan man i nedenstående organisationer og kirker søge julehjælp. På de enkelte hjemmesider, kan du finde informationer om hvordan julehjælpen uddeles, hvordan man søger og hvilke kriterierne der er uddeles efter. De fleste steder har ansøgnings frist i november.

 

Gave uddeling 2021 til udsatte børn i Silkeborg

SØG JULEHJÆLP HER

Silkeborg Oasekirkes Julehjælp

Blå Kors Danmark Julehjælp

Frelsens Hærs Julehjælp

Mødrehjælpens Julehjælp

Dansk Folkehjælps Julehjælp

Røde Kors Julehjælp

 Gi os et tip! hvis du kender til steder i Silkeborg, man kan søge julehjælp.

Ska du være med

300 kasser med julemad pakkes  til uddeling i Silkeborg Oase kirke

Vil du gi`en hånd med og få Julehjælpen ud den 17 december, eller vil du bidrage økonomisk så kontakt Janni  og få en snak om, hvordan du, eller din virksomhed kan gøre en forskel lokalt.

 

KSA samarbejder med Radio Silkeborg og MJA

Vil du donere en gave til et barn fra en trængt familie så besøg en de mange butikker som er med i kampagnen og deltag i samarbejdet “Silkeborgs bedste jul” fra første december. Her indsamler og uddeler Radio Silkeborg, lokale butikker, Kirkernes Sociale Arbejde, private givere og Riverboat frivillige,  julegaver til økonomiske trængte borgere.

KSA deltager også i indsamlingen og videnformidlingen af “Silkeborgs største Julehjælp”  i samarbejde med Midtjyllands Avis, erhvervsfolk i Silkeborg og lokale julehjælps aktører.

Der bliver uddelt Julehjælp fra vores netværkskirker Silkeborg Oasekirke og fra Blå Kors Familie NetværkSilkeborg Frikirke. 

 

 

Vil du være med så kontakt Janni

 

GÅ TIL NYT

 

Tak til vores støtter: