Foredrag om kulturforskelle

TORSDAG DEN 9. SEPTEMBER 2021 KLOKKEN 19.30 Vil Dinna og Jakob Swartz lede os gennem et spændende foredrag og ind bag nogle af de kulturforskelle, der er mellem dansk og mellemøstlige kultur.
Undres du også nogle gange over, hvorfor mennesker tænker så forskelligt! Det kan være kulturforskelle som skiller os. Parret vil med indlevelse og humor dele deres erfaringer, som er opstået i mødet med mellemøstlig kultur under deres 3,5 år lange ophold i Jorden. Deres erfaringer kommer efter eget udsagn kommer af ”at jokke i den kulturelle spinat
Jakob og Dina er for nylig hjemvendt til Danmark sammen med deres børn, og Jakob blev ved årsskiftet  forstander på Oasehøjskolen.

 

For hvem:

Foredraget er åbent for alle, som kunne finde det inspirerende.

Foredraget er gratis. Der vil under foredraget kun købes kaffe og forfriskning til 30 kr. Er man frivillig i KSA er der gratis forplejning.

I Kirkernes Sociale Arbejde vil vi gerne bidrag til inspiration og udrustning til at være medmennesker for hinanden. Vi tror man med viden, kan være med til at skabe forståelse for hinandens forskelligheder og bane vej for venlighed og næstekærligheden.
Hvor:
Silkeborg Oasekirke
Frichsvej 2
8600 Silkeborg

Tak til vores støtter: