Mere end 150 børn havde det “Sjovt på TVRZ” i uge 27

Der var i ugens løb gang i mange forskellige aktiviteter fra kreativ værksted til fodbold, tovtrækning, spring på airtrack og fangeleg i hoppeborgen. 

Mange børn satte pris på en tur på hoppeborgen og hygge med vennerne, i stedet for at sidde hjemme foran TV`et

Børnene kan se frem til endnu flere dage med “Sjov på TVRZ” denne her sommer. Den 16 August og 4 lørdag i sensommer efterår afholdes der igen TVRZ.

TVRZ blev i år til, med opbakning fra en stor frivillig gruppe med baggrund i 5 vores kirker.

Derudover skal lyde en stor Tak til Constructa vores hoved sponsor, Rema 1000 Sydbyen for lån af hoppeborg og Blå Kors Danmark som i ferien har støttet “Sjov på TVRZ” og “Piger på TVRZ”

Piger på TVRZ et nyt samarbejde

Det har været muligt at få et tilskud til sommeraktiviteter fra Blå Kors Danmark, som gør at vi i år har opstartet “Piger på TVRZ” i samarbejde med en af kirkerne.

“Piger på TVRZ” tilbyder en række udflugter og et fællesskab til piger fra udsatte boligkvarter i samarbejde med unglederne fra TVRZ, samt Katja og Lisbeth. Den 16 august vil piger på TVRZ være med til næste TVRZ event. 

Flere frivillige giver flere muligheder

Med en håndfuld flere frivillige, vil vi have tid til at snakke med de forældre der kigger forbi til en kop kaffe og der vil på sigt også være plads til de mindste, ved et tegnebord. Skulle du have lyst til at høre mere så kontakt Janni  på tlf. 3014 5366

Tak til vores støtter: